Hoge Veluwe


Campging


In Nationaal Park de Hoge Veluwe is een terrein waar u prachtig kunt camperen. De natuurcamping van Nationaal Park de Hoge Veluwe bestaat uit een autovrij tentenveld en 3 terreinen voor caravans en campers. De camping van Nationaal Park de Hoge Veluwe zorgt ervoor dat elke bezoeker het Nationaal Park de Hoge Veluwe langer kan ervaren dan de reguliere openingstijden.

Het reserveren van plaatsen op de camping van Nationaal Park de Hoge Veluwe is niet mogelijk, echter zijn er bijna altijd voldoende plaatsen beschikbaar. De camping van Nationaal Park de Hoge Veluwe is elk jaar van 1 april tot en met 31 oktober geopend.

De kosten voor de camping van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn € 8 per persoon (volwassene/caravan) of € 7 per persoon (volwassene/tent) en voor het Park € 8 per persoon. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen de halve prijs. Kinderen van 0 t/m 5 jaar zijn gratis. Op de dag van vertrek bent u geen entree voor Nationaal Park de Hoge Veluwee meer verschuldigd. Voor een auto of camper betaalt u € 6 per dag. De prijs voor een overnachting op de camping van Nationaal Park de Hoge Veluwe is inclusief toeristenbelasting.

Alle caravanplaatsen van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn voorzien van elektriciteitsaansluiting, hiervoor betaalt u € 3 per dag. Er is een toiletgebouw met wasgelegenheid en warme douches (€ 0,50 voor 3,5 min. douchen). Voor de kinderen is er een speeltuintje en een speelweide. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.Copyright 2012 Hoge-Veluwe.nl